Македонска Библија (Свето Писмо) | Makedonska Biblija (Sveto Pismo) | Macedonian Bible

Библија – Свето Писмо

Добредојдовте! Тука можете да ја читате Библијата на македонски јазик. Одберете некој од различни преводи на стариот и новиот завет. Читајте онлајн, но доколку сакате можете и да го нарачајте го новиот завет на вашата домашна адреса

Leave a Reply